geen afscheid is hetzelfde

Bij ons is veel mogelijk. U bepaalt altijd zelf wat u wel of niet wilt. Wij zullen u bij uw keuzes ondersteunen en ons uiterste best doen om het mogelijk te maken.


wanneer u weet dat u of u dierbare komt te overlijden

Ieder mens is anders, vaak is het zo dat wanneer iemand te horen heeft gekregen dat hij of zij terminaal is het wat rust kan bieden om de uitvaartwensen te bespreken en op papier te zetten.

Dit kunt u met iemand van uw familie doen of met ons. Indien u dit wenst kunnen wij bij u langskomen om alvast e.e.a. voor te bespreken. Dit kan rust en duidelijkheid bieden voor de nabestaanden en onenigheid voorkomen tijdens en na het regelen van de uitvaart.

wat kunt u alvast doen

  • U kunt alvast adressen uitzoeken voor de kaarten, soms staat er overal wat, op papiertjes en in boekjes en kloppen adressen niet meer vanwege overlijdens en verhuizingen. 
  • Handig is een lijst met wachtwoorden inlogcodes van bv Facebook, Twitter enz..
  • Waar liggen de bankzaken en verzekeringspapieren? 
  • Wat voor abonnementen zijn er?
  • Kleding uitzoeken die de overledene straks aan krijgt.

misschien wilt u zelf nog een brief of een boodschap voor uw nabestaanden achterlaten? 

Wij kunnen u in contact brengen met Marjolein Broeren, zij kan u helpen om indien u dit wenst een  boodschap te schrijven aan uw nabestaanden


bloemen bij de uitvaart

In Millingen kennen wij 3 bloemisten die mooi rouwbloemwerk maken, ook werken wij samen met Jos de Klein Bloemen, wij kunnen u hier vrijblijvend over informeren 

 

Monique Arnts 

Heerbaan 174, 6566 EV Millingen aan de RijnDe Pals Bloemen Millingen aan de Rijn 

rouwbloemwerk door Jos de Klein
rouwbloemwerk door Jos de Klein
rouwbloemwerk door Jos De Klein
rouwbloemwerk door Jos De KleinVia het Radboud Oncologie Fonds in Memoriam platform kan men ter nagedachtenis aan een dierbare een in memoriam-bus aanmaken en geld inzamelen voor het Radboud Oncologie Fonds. Door het anonieme karakter van de bus, ligt de focus op soberheid en discretie, maar biedt het tegelijkertijd een waardige gedenkplek doordat je foto’s en persoonlijke teksten kunt toevoegen.

 


handige linksLoraz Videoproducties

Een uitvaart op DVD kan om verschillende redenen gemaakt worden. U heeft bijvoorbeeld familie                          

in het buitenland, mensen zijn verhinderd, kinderen zijn te jong om dit bewust

mee te maken, en kunnen dit op latere leeftijd als nog bekijken.

Beeldmateriaal kan u helpen het rouwproces beter te verwerken, door later de beelden nog eens terug te zien. Ik maak afspraken met u over hoe het beste gefilmd kan worden, en welke beelden gebruikt gaan worden.

Welke details u wel, of juist niet in beeld wilt hebben.Een uitvaart hoeft niet perse in een kerk plaats te vinden, maar kan ook in een crematorium zijn.