wat te doen wanneer u met een overlijden geconfronteerd wordt

Wanneer u thuis met een overlijden geconfronteerd wordt, moet u altijd eerst zo snel mogelijk de huisarts of zijn vervanger waarschuwen. Die moet officieel het overlijden vaststellen en geeft een A en B verklaring af (waarmee op het stadhuis aangifte van overlijden gedaan moet worden). 

In het ziekenhuis, verpleeghuis, of hospice is er meestal een arts aanwezig of wordt deze door de verpleging geïnformeerd over het overlijden. Naast het informeren van de huisarts zult u ook contact op moeten nemen met een uitvaartondernemer. Via onderstaand telefoonnummer kunt u contact met ons opnemen. 

 

U kunt ons dag en nacht bereiken op 06 340 450 01 of  0481 358663

 

Wij maken dan een afspraak met u wanneer we komen om (als u dat wilt samen met u) de overledene te verzorgen en de uitvaart te bespreken. We doen dat bespreken stap voor stap. Als dit niet in één keer lukt ( bv. omdat de situatie te emotioneel is) komen we op een later tijdstip terug. Het is voor een goede opbaring wel belangrijk dat er niet te lang gewacht wordt met het verzorgen en vooral het koelen van de overledene! 

Mocht u vragen hebben, kunt u contact met ons opnemen en zullen wij u verder helpen.


begraven of cremeren ?

begraafplaats de Vossengraaf
begraafplaats de Vossengraaf
natuurbegraafplaats Mokerheide
natuurbegraafplaats Mokerheide


crematorium Jonkerbos
crematorium Jonkerbos
aula 't Karbrugsche Veld
aula 't Karbrugsche Veld


katholieke kerk te Millingen aan de Rijn
katholieke kerk te Millingen aan de Rijn

opbaarplank
opbaarplank
uitvaartcentrum Berg en Dal
uitvaartcentrum Millingen aan de Rijn