Wij horen graag uw Mening

Indien u dit wenst kunt u een mail naar ons sturen of wat in het gastenboek schrijven 

Onze dank hiervoor John en Ed


Commentaren: 4
 • #4

  Judith (dinsdag, 16 april 2024 13:26) (dinsdag, 16 april 2024 14:41)

  Ed en John hebben ons vanaf het eerste moment op ons gemak gesteld. Ze hebben ons uitstekend begeleid bij alle voorbereidingen voor, tijdens en zelfs na de uitvaart nog. Daar waar het ons niet lukte zorgden zij voor de regie. Dat gaf veel rust. Steeds waren ze beschikbaar voor vragen en overleg en dat alles met een warmte en betrokkenheid als kwamen ze al jaren over de vloer. De menselijke kant die zij laten zien heeft tot een hele prettige samenwerking geleid, waardoor we een heel mooi afscheid konden geven. Heel fijn was ook dat ze tijdens de uitvaartdienst slechts op de achtergrond aanwezig waren, maar direct paraat stonden als dat nodig was.
  In alle chaos was er tijd voor rust en zelfs grapjes, wat een enorme ontlading en opluchting kan geven. Niets is ze te veel en ze staan open voor alle mogelijkheden. Met veel aandacht voor de overleden en de nabestaanden, kun je merken dat dit vak hen op het lijf is geschreven. Jullie zijn geen doorsnee “kraaien”, maar kleurrijke karakters, met veel levenservaring, die precies bij ons in het straatje passen. We hadden geen betere uitvaartbegeleiders kunnen treffen. Nogmaals heel veel dank namens ons hele gezin.

 • #3

  Fam.Schuurman. (vrijdag, 01 september 2023 22:29)

  Onze Hartelijk dank voor de geweldige zorg tijdens het opbaren,crematie.
  Jullie hebben het prachtig gedaan ook de mooie bloemen in de kist.
  Onze Hartelijke dank daar voor.
  Fam. Selten-Schuurman

 • #2

  familie Hakvoort (donderdag, 09 juni 2022 11:28)


  Wij hadden in hen fijne, meedenkende, attente en begripvolle uitvaartverzorgers

 • #1

  Michel Kievits (dinsdag, 19 januari 2021 15:08)

  Persoonlijke benadering. Er wordt goed omgegaan met de Corona regels. Zowel ontvangst bij je thuis of ontvangst in Afscheidshuis De Vossengraaf is mogelijk. Je wordt niet behandeld als een nummer, er wordt alle tijd voor je genomen. Zeer snelle reactie en goede service. Er worden goede adviezen gegeven hoe je de uitvaart kunt uitvoeren. Persoonlijke wensen worden opgevolgd. Goede en duidelijk communicatie. Alle medewerking die je je maar kunt wensen in deze situatie. Er wordt respectvol met alles omgegaan. Goede begeleiding en ondersteuning voor wat je moet regelen, ook voor na de uitvaart zoals verzekering, erfrecht en bankzaken.