Wat kost een uitvaart ?


mensen vragen ons vaak, hoeveel kost een uitvaart?

 

De duurste is niet altijd het beste.

De laatste tijd is er veel te doen over de (te hoge) kosten van een uitvaart. Wij hanteren een redelijk tarief en door de prijzen van verschillende leveranciers met elkaar te vergelijken kunnen wij de kosten in de hand houden. Wat niet ten koste gaat van de kwaliteit!

Zo ontstaat er een mooi afscheid voor een eerlijke prijs. Wij letten altijd op de kosten en houden u daar ook van op de hoogte zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Uiteraard overleggen wij alles wat wij doen met u. 

De kosten zijn ook sterk afhankelijk van de wensen 

 

Onze uitvaarten verzorgen wij met het grootste respect voor de overledene en de familie.

deze prachtige rouwkoets is van Stalhouderij Hazeleger hoeveel kost een crematie

Een prijsindicatie van een crematie

Inclusief thuisopbaring, of gebruik van ons uitvaartcentrum in Lent, crematie met een afscheid in het crematorium 50 rouwbrieven, rouwwagen, een uitvaartkist, uitvaartbegeleider, laatste verzorging en aangifte van overlijden kost ongeveer € 4900.00*

 

*Bij dit voorbeeld zijn wij uitgegaan van ongeveer 50 belangstellenden. Extra kosten kunnen zijn: samenkomst na afloop, volgauto's, crematie in het weekend, 24 uurs opbaarkamer, gedachteniskaarten.

 

Dit is slechts een indicatie, de kosten zijn sterk afhankelijk van uw wensen. 

 


Hoeveel kost een begrafenis

Een prijsindicatie van een begrafenis

De kosten van een begrafenis zijn over het algemeen hoger omdat er meer personeel(dragers) nodig zijn en de grafrechten van de begraafplaats hoog kunnen zijn. Een begrafenis in een eigen graf voor 10 jaar(op begraafplaats Rustoord, 50 rouwkaarten, een rouwwagen, uitvaartbegeleider, aangifte van overlijden, 4 dragers en afscheidsdienst kost rond de € 5200,00*

 

*Ook hier geldt dat er in het weekend soms een toeslag gerekend wordt door sommige begraafplaatsen en dat de kosten van de begraafplaats en de samenkomst na de begrafenis variabel zijn. (excl. kosten grafmonument).

dit is slechts een indicatie, dse kosten zijn sterk afhankelijk van uw wensen.


massief vuren uitvaartkist
massief vuren uitvaartkist

 

uw uitvaart verzekeren ?

 

Het is verstandig om een verzekering af te sluiten voor uw uitvaart, wanneer u daar geen geldbedrag voor gereserveerd heeft. dit voorkomt dat uw nabestaanden niet ineens met hoge kosten worden geconfronteerd. Wij adviseren u om een pakketverzekering af te sluiten of een verzekering die een geldbedrag uitkeert. het bedrag is afhankelijk van uw wensen, wij hebben goede ervaringen met Ardanta, u kunt dan zelf kiezen voor een uitvaartonderneming die uw vertrouwen heeft.


Een goedkope uitvaart, omdat het soms niet anders kan.

Een overlijden komt nooit goed uit en de overledene zal niet willen dat de nabestaanden met schulden worden achtergelaten 

 

Soms komt het voor dat er geen of weinig geld beschikbaar is, dan is een Basic uitvaart (crematie of begrafenis) bij ons mogelijk.

Een eenvoudige uitvaart v.a.€ 2500    

 

betaalbaar maar zeker respectvol  

Wij kunnen u vrijblijvend over de mogelijkheden en de kosten informeren.